Головну новорічну виставу відвідали понад 5 тисяч маленьких запоріжців

25.12.2018 18:00

Сьогодні у палаці спорту «Юність» відбулась казкова новорічна вистава «Вартові всесвіту». Чарівну добру казку про супергероїв та Новий рік влаштували для запорізької малечі творчі колективи міських палаців культури та муніципальних театрів.

Вперше у Запоріжжі відбулось таке масштабне феєричне дійство. Хитрий, підступний бог Локі намагався відмінити свято та вкрав у Святого Миколая чарівні камінці з посоху. Діти усім серцем співпереживали протистоянню богів-братів Тора та Локі, та вірили, що добро переможе зло, народиться нова зірка, і Новий 2019 рік прийде. Віра у казку та щирі бажання малечі допомогли головним героям, свято прийшло, тож по завершенню вистави діти не жаліли оплесків та щиро раділи щасливому фіналу подарованої їм казки.

У виставі були задіяні п’ять палаців культури міста та Запорізький муніципальний театр танцю. Режисер постановки – заслужений працівник культури Любов Чепіжко.

- Разом з нашим культурним сектором ми вирішили, що у місті повинна бути Головна ялинка Запоріжжя. І сьогодні ми бачимо результат спільних зусиль. Нашу новорічну виставу відвідали тисячі дітей і ми побачили тисячі вдячних посмішок. У кожної дитини повинно бути дитинство, свято, чарівництво. І сьогодні вони це отримали. Я впевнений, що такий початок треба підтримувати. Спільними зусиллями нам вдалося зробити справжнє свято магії та добра, яке стане візитною карткою новорічного марафону, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

На головну ялинку міста квиток отримали діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО та ООС, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Також квитки були передані прийомним родинам, усиновлювачам та неповним сім’ям.

Співорганізатором заходу стало ПАТ «Запоріжсталь». Подарунки для дітей підготувала компанія «ВО «Конті». Ще один виступ відбудеться сьогодні о 17:00.