У Запоріжжі з новорічними святами привітали вихованців дитячого будинку «Надія»

27.12.2018 14:19

У Запоріжжі тривають привітання дітей з новорічними святами. 26 грудня подарунки отримали вихованці Православного дитячого будинку «Надія».

Для гостей вихованці дитячого будинку підготували виступи з віршами, а також невеличку театралізовану виставу про добрі вчинки. З новорічними та різдвяними святами присутніх привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Новорічні свята тривають. І ми продовжуємо добру традицію - вітати зі святами маленьких запоріжців, особливо тих, хто потребує соціальної підтримки. У кожної дитини повинно бути дитинство, свято Новий рік, подарунки та любов. Міська влада всіляко підтримує вихованців дитячого будинку. Ми приїжджаємо, даруємо подарунки та самі заряджаємось позитивними емоціями. Я впевнений, що ці діти знайдуть люблячу родину, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Православний дитячий будинок «Надія» - недержавна установа, яке існує за рахунок благодійних пожертвувань. За 15 років дитячий будинок надав допомогу більше 300 дітей з сімей, які опинилися в складній життєвій ситуації. Сьогодні в дитячому будинку проживає 23 дитини із Запоріжжя і області віком від 4 до 18 років.