Діти центру соціально-психологічної реабілітації отримали подарунки від міської влади

27.12.2018 15:00

У Запоріжжі продовжують вітати дітей пільгових категорій. У рамках міської програми діти отримують солодкі подарунки, беруть участь в передноворічних святах. Сьогодні вихованці центру соціально-психологічної реабілітації приймали вітання від заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова.

У центрі соціально-психологічної реабілітації зараз знаходиться 62 дитини. Це діти з неблагополучних або проблемних сімей, які чекають своєї подальшої долі - в інтернат або назад в сім'ю.

Сьогодні у дітей центру передноворічне костюмоване свято. До них приїхали гості, які привезли з собою солодкі подарунки.

- У Запоріжжі немає чужих дітей. На жаль, більше 1000 дітей в Запоріжжі не мають сімей або позбавлені батьківського піклування. Тому в цьому році, завдяки тій програмі, яку ми вперше впровадили в місті Запоріжжя, кожна дитина отримала свято. Ми об'їхали всі притулки, взяли участь у новорічних виставах, святах, вручили подарунки, обговорили складні питання, які будемо намагатися вирішити. Всі, хто під опікою, в дитячих будинках сімейного типу, в притулках - повинні отримати святкове, новорічне диво, - розповів заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

У рамках міської програми, передноворічними привітаннями та подарунками охоплені всі пільгові категорії дітей Запоріжжя.