На вулиці Рельєфній тривають роботи з середнього ремонту проїжджої частини

16.08.2017 13:36

В обласному центрі тривають масштабні роботи з середнього ремонту доріг. Техніка і робітники КП «ЕЛУАШ» працюють у дві зміни - вдень та вночі. Обсяги робіт великі. Всього у 2017 році таким чином заплановано відремонтувати дороги загальною площею 310 тис. кв. м.

На сьогодні відновлені дороги і укладено нове асфальтобетонне покриття на ділянках доріг по проспекту Соборному від вулиці Української до вулиці Фортечної та від вулиці 12 Квітня до вулиці Михайла Гончаренка, на вулицях Космічній, Чарівній та інших. Виконано роботи на загальній площі 130 тис. кв. м.

Зараз середні ремонти розгорнулися у Шевченківському районі на вулиці Військбуд та в Дніпровському на вулиці Рельєфній.

- У роботах задіяні 15 одиниць спецтехніки. На вулиці Рельєфній буде відремонтовано близько 4 тис. кв. м дороги. Роботи будуть завершені протягом двох днів. Наступний об'єкт в цьому ж районі - вулиця Вінницька. В цілому на поточному тижні буде виконано 80% від запланованих по Дніпровському району обсягів, - розповіла заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич.

Далі комунальники почнуть ремонти доріг у Заводському районі по вулиці Фільтровій та Олександрівському - по вулиці Першотравневій.