Новий розділ сайту Запорізької міської ради продовжує наповнюватися корисною інформацією

29.12.2018 11:30

Для зручності запоріжців на офіційному сайті Запорізької міської ради було відкрито новий розділ «Корисне». У ньому вже розміщена інформація щодо актуальних і корисних питань сьогодення в галузях освіти, медицини, культури, земельного законодавства, соціального захисту, адміністративних послуг тощо.

Нещодавно в розділі «Корисне» з’явилися нові підрозділи: «Земля» та «Довідкова інформація».

У підрозділі «Земля» розміщена інформація з найактуальніших питань сфери земельного законодавства. Тут є відповіді на питання: як отримати витяг про нормативну грошову оцінку землі, як отримати кадастровий номер, для чого він потрібен та як його присвоїти земельній ділянці, а також як отримати земельну ділянку за пільгами учасника АТО.

У підрозділі «Довідкова інформація» розміщена інформація про місцезнаходження та контактні дані закладів соціального захисту, медичних, спортивних закладів, центрів надання адміністративних послуг, закладів культури, а також інформація про комунальні тарифи та результати дослідження атмосферного повітря.

Розділ «Корисне» продовжує наповнюватися. Якщо відвідувачі розділу мають пропозиції або зауваження щодо його роботи, вони можуть написати лист на електронну адресу: feedback@zp.gov.ua