Кар’єрні радники служби зайнятості допоможуть запоріжцям управляти професійним розвитком

02.01.2019 10:35

З 1 січня 2019 року вступив в силу новий порядок реєстрації громадян, у якому передбачається поглиблений індивідуальний супровід безробітних кар’єрним радником в центрах зайнятості.

З січня 2019 року саме кар’єрний радник буде узагальнювати майже всю інформацію щодо безробітного, як з питань підбору роботи, так і у питаннях можливості формування та розвитку нових професійних навичок і компетентностей.

Кар’єрні радники допоможуть клієнтам служби зайнятості прийняти максимально вигідне рішення для того, щоб якнайшвидше змінити місце роботи, повернутися на ринок праці чи започаткувати власну справу.

Звернутися до кар’єрного радника можуть не лише зареєстровані безробітні, а й ті, хто потребує підтримки в управлінні своєю кар’єрою чи у професійному розвитку. Такі послуги в центрах зайнятості безкоштовні, що є важливою перевагою, порівняно з послугами приватних агентств.

Як зазначив директор Запорізького міського центру зайнятості Олександр Мотовиця, за консультацією радника запоріжці можуть звернутися до будь-якого центру зайнятості, незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування.