В Олександрівському районі Запоріжжя пройшов рейд з контролю за санітарним станом вулиць

03.01.2019 13:00

Сьогодні в Олександрівському районі Запоріжжя відбувся рейд, в ході якого представники районної адміністрації, поліції та міської інспекції з благоустрою проконтролювали санітарний стан вулиць, прилеглих до центрального ринку «Анголенко».

За словами заступника голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Олександра Наріженка, рейди з контролю за санітарним станом вулиць в районі проводяться щотижня. Серед найбільш частих порушень - санітарний стан прилеглої території до об'єктів торгівлі та послуг, який не відповідає нормам, відсутність урн, торгівля в невстановленому місці. Сьогодні в ході рейду перевірили вулиці Лукашевича, Жуковського та Благовіщенську.

-Як правило, після святкових днів на вулицях біля ринку недостатньо чисто. Але сьогодні я був приємно вражений, коли побачив відносно чисту проїжджу частину та тротуари. Звичайно, є незначні недоліки, але я думаю, що сьогодні буде наведено повний порядок. Ми поспілкувалися з підприємцями, вони відгукуються та йдуть на співпрацю. Є нормативи, за якими передбачені штрафи за адміністративні порушення. Це суттєвий аргумент, який допомагає нам достукатися до не зовсім свідомих підприємців, - зазначив Олександр Наріженко.

Також сьогодні в ході рейду представники районної адміністрації та поліції на вулицях Лукашевича, Жуковського та Благовіщенській ліквідували написи графіті, які містять посилання на адреси сайтів з розповсюдження наркотичних речовин.