Володимир Буряк проконтролював, як коммунальники прибирають місто від снігу

06.01.2019 17:50

У вихідні дні комунальники продовжували активно працювати, напередодні свят міський голова Володимир Буряк перевів їх на посилений режим роботи. Це пов'язано з погіршенням погодних умов, снігопадом. Десятки одиниць техніки задіяні для обробки доріг антиожеледними матеріалами, очищення від снігу доріг і прибудинкових територій. Сьогодні міський голова у черговий раз об’їхав райони для того, щоб проконтролювати прибирання міста від снігу.

Керівники комунальних служб відзвітували міському голові Володимиру Буряку про хід робіт. Зокрема комунальне підприємство «ЕЛУАШ» щодня задіює 77 одиниць техніки. В першу чергу посипаються магістралі з великою кількістю транспорту, перехрестя доріг, спуски і підйоми, зупинки громадського транспорту, тротуари. Так 5 січня було використано понад 300 тонн піско-соляної суміші, 27 тонн відсіву.

6 грудня «елуашівці» також очищали від снігу дорога, тротуари, зупинки громадського транспорту, обробляли їх антиожеледною сумішшю. На закріплених територіях у ці дні працювали і інші комунальні підприємства - «Титан», Зеленбуд» і т.д.

На прибудинкових територіях працюють двірники керуючих компаній «Запорожремсервіс», «Мрія», «Місто для людей», а також КП «Наше місто». Так 5 січня для близько 700 двірників робочий день розпочався з 5 ранку. Протягом дня вони чистили прибудинкові території від снігу, посипали антиожеледними матеріалами. Для прибирання, посипання внутрішньоквартальних доріг задіяні 27 одиниць техніки КП «Запорожремсервіс».

- 7 січня комунальні служби повинні продовжити працювати у цілодобовому режимі. Особливу увагу необхідно приділити підходам, під'їздам до храмів. Також необхідно більше уваги приділити внутрішньоквартальним дорогам. Завдання двірників - з самого ранку продовжити прибирання, посипання прибудинкових територій, - зазначив Володимир Буряк.