Ожеледь та заметіль. Володимир Буряк вимагає від підлеглих бути готовими до погіршення погодних умов

07.01.2019 10:07

Комунальники продовжують обробляти антиожеледними матеріалами дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту та інші закріплені території. З самого ранку в роботі задіяні робітники і техніка КП «ЕЛУАШ», КРБП «Зеленбуд», КП «Титан». Про це сьогодні міському голові Володимиру Буряку, який вранці об'їхав райони міста для того, щоб проконтролювати хід робіт, доповіли керівники профільних служб.

Сьогодні до роботи в Запоріжжі залучено 184 робітники, 85 одиниць техніки комунальних підприємств «ЕЛУАШ», «Зеленбуд» і «Титан». Міські магістралі продовжують обробляти піско-соляною сумішшю, приділяючи підвищену увагу спускам, підйомам, перехрестям. Тротуари, зупинки громадського транспорту також посипають і очищають від снігу. Відзначимо, 6 січня для посипання доріг і тротуарів було використано 1185 тонн піско-соляної суміші, 28 тонн відсіву.

Робочий день і у близько 700 двірників керуючих компаній. За дорученням міського голови, особливу увагу сьогодні приділять внутрішньоквартальним дорогам. 7 січня на прибиранні, посипці внутрішньоквартальних доріг буде задіяно 27 одиниць техніки «Запорожремсервісу».

Міський голова Володимир Буряк сьогодні вранці об'їхав райони для того щоб перевірити, як йде робота. Також міський голова заслухав звіти керівників профільних служб, поставив завдання на 7 січня.

- Продовжуємо працювати в посиленому режимі. Необхідно бути готовим і до можливого погіршення погодних умов, посилення вітру, снігопаду. Завдання комунальних служб - забезпечити в цій ситуації проїзд по дорогам, очищення і посипання прибудинкових територій, в першу чергу виходів з під'їздів і тротуарів, внутрішньоквартальних доріг, - зазначив Володимир Буряк.

За інформацією ДСНС, 7 січня в Запоріжжі та Запорізькій області очікуються сильні пориви вітру, снігопад, ожеледь.