У Запоріжжі прибирають від снігу дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту

08.01.2019 14:20

В обласному центрі тривають роботи з прибирання снігу та посипки антиожеледними матеріалами тротуарів та зупинок громадського транспорту. На розчищення міста вийшли робітники та спецтехніка КП «ЕЛУАШ». На внутрішньоквартальних дорогах працюють фахівці КП «Запоріжремсервіс».

Як розповів директор КП «Запоріжремсервіс» Сергій Ращепкін, на прибирання внутрішньоквартальних доріг по всьому місту було виведено 27 одиниць спецтехніки. Крім того, були задіяні також 5 машин, які обробляли піско-соляною сумішшю спуски та підйоми, а також заїзди до лікувальних закладів.

- За нами закріплені території будинків, де ми є керуючими, а також будинки ОСББ та ЖБК - всього більше 12 млн. кв. метрів доріг. Роботи тривали до 23:00 7 січня, потім була перерва, і вже з 3 години ранку сьогоднішнього дня працівники продовжують наводити лад біля багатоквартирних будинків, - розповів Сергій Ращепкін.

Фахівці та спецтехніка КП «ЕЛУАШ» також продовжують розчищати дороги, тротуари та зупинкові комплекси в усіх районах міста. Зараз в Олександрівському районі працюють12 одиниць техніки.

- Дві доби йшов сніг, тож роботи велися і вдень, і вночі. Вночі проводилася розчистка головних магістралей міста, потім перейшли до другорядних та прибирання тротуарів та зупинок. Наразі в Олександрівському районі очищені всі дороги, та майже 70% тротуарів. Також ми продовжуємо обробляти ділянки піско-соляною сумішшю, - розповіла начальник ДЕУ Олександрівського району КП «ЕЛУАШ» Ольга Гаврильченко.

Комунальні служби нагадують запоріжцям про те, що автомобілі, залишені на узбіччях доріг, заважають проїзду спецтехніки та уповільнюють прибирання.