У Комунарському районі Запоріжжя вжито заходи з очищення території від снігу

09.01.2019 09:00

У зв’язку з погіршенням погодних умов з 4 по 7 січня районною адміністрацією Запорізької міської ради по Комунарському району були вжиті заходи щодо очищення території району від снігу.

4 січня відділом житлово-комунального господарства було оповіщено понад 20 підприємств, організацій та установ щодо необхідності вжиття заходів із своєчасного очищення своїх закріплених та прилеглих територій від снігу на період негоди. Закріплення діє згідно з розпорядженням голови районної адміністрації від 14.09.2018 № 400р «Про заходи з очищення території району від снігових заметів та посипки сипучими матеріалами в осінньо-зимовий період 2018/2019 років».

Під час негоди в цілодобовому режимі велись роботи з очищення вулично-шляхової мережі від снігу та нальоді районною дільницею № 6 КП «ЕЛУАШ». Працювало 9 одиниць техніки. Використано 480,5 тон суміші та 6,86 тон відсіву.

Було виконано роботи з очищення підходів до житлових будинків від снігу. Використано близько 100 тон відсіву. Ці роботи виконали 205 працівників з утримання прибудинкових територій житлового фонду ТОВ «Керуюча компанія «Мрія» (Космічний м/р)», ТОВ «Керуюча компанія «Місто для людей» (Південний м/р) та КП «Наше місто».

Крім того силами КРБП «Зеленбуд» були очищені від снігу місця загального відпочинку мешканців району: парки ім. Ю. Гагаріна та по вул. Нагнибіди – Новокузнецькій, а також сквер по вул. Чумаченка.

КП «Запоріжремсервіс» були виконані роботи з очищення від снігу внутрішньоквартальних територій. Працювало 4 одиниці техніки.

За період негоди в заходах по приведенню території Комунарського району до належного стану взяли участь 270 працівників підприємств та 37 одиниць техніки.

Роботи в цьому напрямку тривають.