У Запоріжжі працює «Сімейний клуб для учасників АТО, ООС та членів їх родин»

11.01.2019 09:13

Напередодні новорічних та різдвяних свят спеціалісти міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели майстер-клас із виготовлення різдвяних віночків. Захід пройшов у рамках роботи «Сімейного клубу для учасників АТО, ООС та членів їх сімей». Діти учасників бойових дій створили надзвичайні новорічні прикраси власними руками.

Різдвяний вінок – це дуже давня традиційна прикраса для дому. Для її створення використовують різноманітні матеріали та елементи декорування.

Перед виготовленням вінків, спеціалісти Центру разом з дітьми практикувалися створювати і інші новорічні прикраси меншого розміру, щоб навчитися працювати акуратно, послідовно, відчути всі тонкощі складного процесу. Результатом залишились задоволені і діти, і їхні батьки, і тренери.

А для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, спеціалісти міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді влаштували новорічне свято. Переодягнені у Діда Мороза та Снігуроньку, соціальні працівники водили з дітьми хороводи, проводили конкурси та вікторини – все, щоб розважити дітей та подарувати їм справжній святковий настрій.

Наприкінці свята малеча отримала солодкі подарунки від Запорізької кондитерської фабрики та чудові іграшки, що зібрали для них небайдужі запоріжці.