Володимир Буряк доручив підготувати рішення про зниження вартості проїзду

11.01.2019 10:25

Міський голова Володимир Буряк пропонує знизити у середньому на одну гривню вартість проїзду. Відповідний проект рішення планується розглянути на найближчому засіданні виконавчого комітету міської ради.

З 1 листопада 2018 року в Запоріжжі збільшилася вартість проїзду в маршрутках. В середньому зростання склало дві гривні. Це рішення було прийняте у відповідь на звернення автотранспортних підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах громадського транспорту. Перевізники мотивували необхідність підвищення значним подорожчанням палива.

Однак на сьогодні ціни на паливо значно знизилися, хоча і не до колишнього рівня. Саме тому міський голова Володимир Буряк прийняв рішення винести на розгляд виконавчого комітету питання про зниження вартості проїзду в маршрутках в середньому на 1 гривню. Про це міський голова повідомив на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:

«На найближчий виконком винесу проект рішення про зниження цін на проїзд на 1 грн.

Нагадаю, коли восени минулого року перевізники наполягали на збільшенні тарифу, головним їх аргументом був різкий стрибок цін на паливо. Ми пішли їм назустріч.

Зараз же вартість палива знизилася і це, я переконаний, є серйозною підставою для перегляду тарифів».