Юні запорізькі волейболістки отримали нову форму

17.01.2019 12:33

Вихованкам дитячо-юнацької спортивної школи «Орбіта» вручили нову професійну спортивну форму.

У Запоріжжі триває системна робота з оновлення матеріально-технічної бази міських ДЮСШ. За кошти міського бюджету закуповують необхідний для занять спортивний інвентар, проводяться ремонти приміщень тощо

Юні Запорізькі спортсмени, в свою чергу, не підводять і показують високі результати на змаганнях різних рівнів. Вихованки легендарної запорізької ДЮСШ «Орбіта», де займається 246 дітей, тепер зможуть виступати ще впевненіше, адже на додачу до майстерності у них тепер є яскрава та зручна спортивна форма.

На придбання 78 комплектів форми для різних вікових категорій з бюджету було виділено 60 489 грн. Футболки та шорти вже вручили спортсменкам і вчора вони змогли перевірити її на міцність під час тренування, яке відвідав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Тепер на змаганнях одразу буде видно, що це серйозна команда. Ми вже придбали для «Орбіти» стійки, сітки, м'ячі. Намагаємося виконувати прохання тренерів. У цьому році потрібно було оновити форму. На жаль, не кожна сім'я може дозволити собі самостійно її придбати. Ми розуміємо, що всі спортсмени, особливо дівчата, хочуть виглядати на змаганнях красиво. Це професійна форма, яка дозволяє тілу «дихати», зручна для гри. Впевнений, що спортсменкам буде ще приємніше прославлять Запоріжжя, - зазначив Анатолій Пустоваров.

За три роки в рамках міської Програми поліпшення матеріально-технічної бази спортивних шкіл було придбано інвентар на суму 9 млн. грн. Без уваги не залишився жоден вид спорту.

- Ми намагаємося відвідувати всі школи та відрадно бачити, що всі вони заповнені. Ми дякуємо дітям і їх батькам, що вони обирають займатися спортом. Понад сім тисяч дітей відвідує дитячо-юнацькі спортивні школи. У Запоріжжі є великий вибір - близько 30 різних видів спорту. Щороку мільйони гривень з бюджету спрямовуються на те, щоб оновлювати інвентар і вирішувати такі, на перший погляд дрібні, але насправді, першочергові завдання. Крім того, виділяються кошти на збори, щоб діти їздили на змагання, - підкреслив Анатолій Пустоваров.