Вознесенівський район святкує 80-річний ювілей

18.01.2019 16:37

Вознесенівський район Запоріжжя відзначає 80 років від дня заснування. Святковий захід з цієї нагоди відбувся сьогодні, 18 січня, у Палаці культури «Орбіта».

Привітати керівництво та мешканців району прийшли представники міської влади, підприємці району, представники навчальних, культурних закладів, громадських організацій та мешканці району.

- 80 років - вагома та значна дата. Сьогодні ми не лише згадуємо історію створення району, а й говоримо слова вдячності тим людям, які його будували та розвивали. Щоденно кожен з мешканців Запоріжжя відвідує Вознесенівський район - у справах, по дорозі на роботу та навчання. І кожен спостерігає, які позитивні зміни відбулися в районі за останні роки. 80 років - гарна дата, для того, щоб підвести підсумки та побудувати нові плани розвитку. Я вітаю усіх мешканців району, які своєю працею, своїм ставленням до життя роблять життя в районі кращім та бажаю натхнення для нових звершень, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Анатолій Пустоваров також вручив почесні грамоти виконавчого комітету міської ради працівникам районних закладів.

Під час урочистого заходу голова Вознесенівської районної адміністрації Андрій Звегінцев також відзвітував перед громадою про здобутки в минулому році та озвучив плани на наступний рік.

Серед основних досягнень Андрій Звегінцев назвав роботи з благоустрою району - завершення першого етапу реконструкції Алеї троянд, завершення ремонту Палацу спорту «Юність», початок будівництва нового ландшафтного парку вздовж Прибережної магістралі.

Також, у 2018 році було виконано капітальні та поточні ремонти більше ніж 105 тис. кв. м доріг загального користування, 19,5 тис. кв. м. внутрішньоквартальних доріг. Впродовж минулого року було висаджено більше 200 дерев та кущів. За 2018 рік районна адміністрація неодноразово брала участь у волонтерських акціях та організовувала власні заходи для мешканців району.

- Разом ми велика сім’я, котра спільними зусиллями натхненно та самовіддано створює майбутнє для наших дітей. Хочу подякувати кожному мешканцю за той особливий внесок, котрий ви кожного дня робите для нашого з вами процвітання. Я вітаю вас з днем заснування Вознесенівського району та бажаю вам добробуту, міцного здоров’я, наснаги та сімейного тепла, - зазначив Андрій Звегінцев.

Голова Вознесенівської районної адміністрації також вручив грамоти та нагороди працівникам районних закладів. Творчі колективи району підготували для гостей свята концертну програму.