На площі Маяковського демонтують новорічну ялинку

22.01.2019 12:55

Завершилися новорічні свята і комунальники розпочали демонтаж ялинок. Сьогодні, 22 січня, роботи розгорнулися на площі Маяковського. Фахівці КП «Титан» та КП «Запоріжміськсвітло» прибирають на зберігання іграшки та гірлянди.

Традиційно головна новорічна ялинка міста була встановлена на чаші фонтану на площі Маяковського. Її висота 22 метри, вага - понад 6 т. Як розповіла заступник директора КП «Титан» Олена Петрик, для створення новорічної красуні використано близько 2 тисяч штучних гілочок.

- Ми виконуємо демонтаж ялинки, іграшок та гірлянд. У роботі задіяні три автовишки. Зелену масу ми знімаємо та складаємо у коробки для подальшого транспортування. Також демонтуємо прикраси, відбираємо ті, які стали непридатними. Решта цілих іграшок та інші прикраси будуть зберігатися на складах підприємства, - розповіла Олена Петрик.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» демонтують гірлянди та світлові елементи. Найближчим часом комунальники планують розпочати демонтаж святкового містечка на бульварі Шевченка.