У Запоріжжі комунальники посипають дороги і тротуари антиожеледною сумішшю

22.01.2019 16:00

У Запоріжжі з погіршенням погодних умов комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Зі зниженням температури під час дощу та снігу 21 січня дороги та тротуари міста вкрила ожеледиця. Аби запоріжці змогли без проблем пересуватися містом, комунальні служби спрямовують зусилля на обробку антиожеледними матеріалами основних і внутрішньоквартальних доріг, тротуарів, зупинкових комплексів.

Вдень 21 січня у Запоріжжі пішов дощ і у зв’язку із зниженням температури повітря почала утворюватись ожеледиця. На дороги міста одразу вийшла техніка, яка розчищає та посипає протиожеледними матеріалами тротуари та вулиці.

В першу чергу були оброблені основні транспортні магістралі. Також у дворах міста, де була потреба, тротуари обробили протиожеледною сумішшю. Контроль за станом доріг ведеться цілодобово. З третьої години ранку 22 січня бригади змінилися і продовжили роботи по забезпеченню життєдіяльності міста. За цей період було використано 72 тонни відсіву та 1,2 тис. тонн суміші. Роботи тривають.