В Запоріжжі для територіальних громад провели семінар-практикум

24.01.2019 14:05

Вже втретє виконавчий комітет Запорізької міської ради спільно з Асоціацією міст України та Запорізьким регіональним відділенням Асоціації проводить семінар-практикум для членів територіальних громад, працівників органів місцевого самоврядування. Тема – доступ до публічної інформації.

Захід організований за підтримки міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. Семінар з актуальних тем у сфері законодавства потрібен представникам територіальних громад та працівникам органів місцевого самоврядування для удосконалення професійних знань та навичок. Сьогодні представники виконавчого комітету Запорізької міськради та київські фахівці Асоціації міст України розповіли присутнім про особливості доступу до публічної інформації та до персональних даних.

 - Такі теми цікаві та актуальні для всіх органів місцевого самоврядування, тому ми висловлюємо свої думки, ділимося практичним досвідом для досконалого, професійного підходу до цих питань. Дуже приємно, що такі обговорення проходять на професійному рівні, що вони актуальні та живі, - розказав керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

Організатори зазначають - подібні семінари-тренінги будуть проводитись й надалі.

До речі, Запорізька міська рада увійшла до п'ятірки лідерів всеукраїнського рейтингу з забезпечення доступу до публічної інформації.