Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

25.01.2019 10:23

Ремонт покрівель, заміна каналізаційних труб, кронування дерев. Звернення до керуючих компаній, профільного департаменту не допомогли вирішити проблему. Тому запоріжці прийшли за допомогою на особистий прийом до міського голови Володимира Буряка.

Міський голова Володимир Буряк провів черговий особистий прийом громадян. Серед питань, які хвилюють запоріжців, на першому місці знову житлово-комунальне господарство, стан житлового фонду та необхідність його ремонту.

Зокрема в одному з будинків на вулиці Гончара, в якому проживає Валентина Коваленко, цілий комплекс проблем. Протікає покрівля над кількома квартирами, необхідно замінити каналізаційні випуски.

Міський голова Володимир Буряк доручив директору «Запоріжремсервісу» Сергію Ращепкіну виконати ремонтні роботи, як тільки дозволять погодні умови.

Схожа ситуація у одному з будинків по вулиці 40-річчя Перемоги. Тут також потрібен ремонт покрівлі, необхідно привести до ладу панельні шви.

- За сприятливих погодних умов «Наше місто» повинно виконати ремонт покрівлі. Департаменту з управляння житлово-комунальним господарством доручаю включити будинок до списку капітальних ремонтів на 2019 рік для ремонту панельних швів, - заявив Володимир Буряк.

Підводячи підсумки особистого прийому, міський голова наголосив, що більшість питань ремонту житлового фонду можна було вирішити без втручання міського голови, не змушуючи людей приходити на особистий прийом. Зокрема це зекономило б людям час.

- Потрібно активніше працювати керуючим компаніям, департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради. Це стосується не лише звернень городян. Подібні проблеми зі станом будинків повинні виявляти робітники, майстри керуючих компаній під час обходів будинків, спілкування з мешканцями. Маючи таку інформацію керуючі компанії повинні реагувати на ситуацію оперативно, а не чекати особистого прийому міського голови, - зазначив Володимир Буряк.