Володимир Буряк: «Запоріжжя отримає гроші на ремонт двох шкіл»

25.01.2019 10:50

Запоріжжя отримає субвенцію з державного бюджету у розмірі 18,5 мільйонів гривень на проведення капітальних ремонтів та реконструкцій в установах освіти. Про це повідомив на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України капітальний ремонт, реконструкція ряду об'єктів в регіонах України буде фінансуватися за рахунок державних субвенцій. Є в цьому списку і Запоріжжя. Виділення цієї субвенції вдалося добитися міському голові Володимиру Буряку.

Місто отримає 18,5 мільйонів гривень на виконання робіт в двох установах освіти. Цю важливу для Запоріжжя подію прокоментував на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк:

«Добрі новини: в цьому році Запоріжжя отримає з держбюджету субвенцію у розмірі 18,5 млн. грн. на об'єкти сфери освіти.

Ці гроші підуть на капремонт 53-й школи (понад 12,7 млн грн) і реконструкцію колегіуму «Мала гуманітарна академія» (майже 5,8 млн грн).

Зазначу, що загальна вартість цих проектів вища, тому нам ще потрібно знайти додаткове фінансування. Але отримання грошей з держбюджету на їх реалізацію - запорука успішного старту робіт».