У Запоріжжі підпал контейнерів стає неприємною традицією

25.01.2019 18:16

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» не встигає міняти спалені контейнери, як їх знову підпалюють. Зокрема на поточному тижні було спалено 3 контейнера на вулицях Радіаторній та Добровольчих батальйонів. Про це розповів генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

У Запоріжжі продовжують підпалювати пластикові контейнери для сміття. Кілька днів тому підприємство «Вельтум-Запоріжжя» замінило кілька спалених контейнерів. Серед них були і три сміттєвих бака на вулицях Добровольчих батальйонів і Радіаторній.

- Ми встановили замість знищених три інших пластикових контейнера. Але всього через пару днів їх знову підпалили. Нажаль, такі випадки стають системою. Нагадаю, вартість нового бака складає близько 8 тисяч гривень, - зазначив Ігор Бурчак

На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» просять запоріжців дбайливо ставитися до контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Всі небайдужі громадяни, які бачили випадки підпалу контейнерів, викидання в них будівельних відходів, гілок, можуть звернутися в ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» за номером 067-619-72-72, анонімність гарантується.