Юні запорізькі футболісти отримали нову форму

25.01.2019 21:30

Вихованці міської футбольної ДЮСШ «Металург» отримали нові комплекти парадної та ігрової форми.

У конференц-залі стадіону «Славутич-Арена» відбулися збори вихованців міської футбольної ДЮСШ «Металург». Тренерський штаб визначив кращих гравців 2018 року. Також юні футболісти отримали нові комплекти ігрової, парадної та тренувальної форми від міської влади та сертифікат на відновлення ще одного футбольного поля.

- Три роки тому ми мислили іншими категоріями – як зберегти історію, традиції запорізького футболу, та і в подальшому надати дітям можливість займатися улюбленим видом спорту. Зараз, завдяки спільним зусиллям міської влади та соціально відповідального бізнесу, вихованці ДЮСШ «Металург» мають можливість брати участь в усіх турнірах та змаганнях. Ми поступово покращуємо інфраструктуру та матеріально-технічну базу. Ігрова форма давно вже перестала бути розкішшю. Я впевнений, що у нашого «Металурга» є майбутнє, і це майбутнє в наших дітях, - підкреслив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

На придбання форми з міського бюджету було виділено 650 тис. грн. Також школа отримала сертифікат на 3,7 млн. грн. від комбінату «Запоріжсталь». На відновлення футбольного поля.

Під час заходу кращі спортсмени усіх вікових категорій отримали Почесні грамоти та подарунки.