На дачу безкоштовно, автобусом та катером, зможуть дістатися тисячі запоріжців

28.01.2019 13:32

У Запоріжжі збережуть безкоштовне перевезення пільговиків до садово-городніх ділянок річковим та автомобільним транспортом.

У 2019 році ці перевезення будуть здійснюватися з 25 квітня по 25 жовтня. Таке рішення було прийняте на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради.

- Зберігаємо безкоштовне перевезення пасажирів пільгових категорій до садово-городніх ділянок, адже це важливо для тисяч запоріжців. Відповідна програма діє у Запоріжжі вже багато років, ми від неї не відмовляємося. Вважаю, що це правильне рішення, - зазначив міський голова Володимир Буряк.

У результаті пільговики зможуть безкоштовно дістатися до своїх садово-городніх ділянок за кількома напрямками.

Річковим транспортом - за приміськими напрямками: Річковий порт – Кур’яново-I; Річковий порт – Н. Олександрівка-2; Річковий порт – Радянське; Річковий порт – Привільне; Річковий порт – Сади; Річковий порт – Сади Запоріжсталі;

Автомобільним транспортом - приміськими маршрутами: Річковий порт – Лози; Річковий порт – Агломерат, Іскра; Річковий порт – Кур’яново-ІІ; Річковий порт – В. Андріївка; Річковий порт – Н.Олександрівка-І; Річковий порт - С.Андріївка; Річковий порт – Далекі дачі.

КП «Запоріжелектротранс» доручено забезпечити перевезення автомобільним транспортом до садово-городніх ділянок, підготувати пасажирські понтони до експлуатації з метою забезпечення перевезення пасажирів до садово-городніх ділянок річковим транспортом.