У місті продовжують вивозити та утилізувати новорічні ялинки і віття дерев

06.02.2019 14:17

У Заводському районі ведуться планові роботи з вивезення та утилізації новорічних ялинок. За допомогою спецтехніки старі ялинки переробляють на тріску.

Щорічно після зимових свят у запорізьких дворах утворюються купи новорічних ялинок, які викидають городяни. З середини січня ведеться робота з їх вивезення та утилізації. У Заводському районі визначено 57 адрес. В першу чергу підрядники, які виграли тендер на виконання даного виду робіт, утилізують ялинки. За допомогою дробильних машин переробляють хвойні дерева на тріску. Потім вивозять на полігон ТПВ. Разом з тим перед ними стоїть завдання очистити дані об'єкти від гілок дерев.

- Зараз підрядники працюють по вулиці Добровольчих батальйонів. Люди продовжують викидати ялинки, тому доводиться повторно навідуватися за одними й тими ж адресами. Підрядна організація буде працювати протягом року. Це перший етап - збір ялинок і гілок. Всього заплановано вивести близько 130 тонн, - розповів заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Юрій Кулак.

Роботи тривають.