В Олександрівському районі Запоріжжя пройшла виїзна нарада з контролю за санітарним станом вулиць

06.02.2019 18:05

Сьогодні в Олександрівському районі Запоріжжя відбулась виїзна робоча нарада, в ході якої голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий проконтролював санітарний стан вулиці Лукашевича, що є прилеглою до центрального ринку «Анголенко».

За словами голови районної адміністрації Валерія Мостового, раніше санітарний стан вулиці Земського лікаря Лукашевича був незадовільним. Втім на сьогодні це проблемне питання вдалося вирішити.

- Вулиця Земського лікаря Лукашевича – найбільш жвава торгова вулиця в Олександрівському районі. Щодня десятки тисяч запоріжців проходять через неї, відвідуючи центральний ринок. Минулого року ми її відремонтували. Однак тут було доволі засмічено. Останнім часом районна адміністрація провела роботу зі всіма суб’єктами підприємництва. І як ми сьогодні бачимо, навіть по завершенню робочого дня на вулиці Лукашевича все прибрано та досить чисто. Підприємці на наші звернення відреагували. Хоча довелось і складати протоколи, і виписувати приписи, і проводити особисті бесіди. За минулий рік районною адміністрацією спільно із поліцією було складено понад 117 протоколів за порушення правил торгівлі та утримання території у неналежному стані, - розповів Валерій Мостовий.

Також районна адміністрація спільно з адміністрацією ринка та комунальними підприємствами ліквідувала стихійне звалище, що утворилось на вільній території по вулиці Земського лікаря Лукашевича між будинками приватного сектора. Звідси вивезли три вантажівки сміття. Валерій Мостовий висловив сподівання, що підприємці, які тут працюють, і жителі вулиці будуть і надалі підтримувати чистоту.