У Запоріжжі відкрили меморіальну дошку Петру Ванату

08.02.2019 13:01

Меморіальну дошку покійному народному депутату України, президенту обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» та почесному громадянину Запоріжжя Петру Ванату відкрили сьогодні, 8 лютого, на фасаді будинку по вул. Тбілісській, 21. Меморіал встановлено за адресою, де проживав Петро Михайлович.

Вшанувати пам'ять видатного запоріжця прийшли рідні та друзі, представники обласної, міської влади та небайдужі запоріжці.

- Запоріжжю пощастило мати такого мешканця як Петро Ванат. Він присвятив все своє життя нашому місту та до останнього дня відстоював інтереси його мешканців. Багато справ, які були зроблені для Запоріжжя та України - найкраща пам'ять про Петра Михайловича. Його починання продовжують жити в справах його послідовників та служити на користь рідного міста. Я впевнений, що пам'ять про Петра Ваната на довгі роки збережеться в серцях запоріжців, - зазначив керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

Меморіальну дошку відкрив президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександр Головко.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Петра Ваната та поклали квіти до меморіалу.