Названі терміни відкриття руху автотранспорту через шляхопровід на вулиці Калібровій

12.02.2019 09:50

Капітальний ремонт шляхопроводу на вулиці Калібровій триває, але терміни виконання дещо затяглися. Підрядник обіцяє, що через два тижні тут буде відновлено рух автотранспорту. Хоча спочатку заявляв, що це буде зроблено наприкінці грудня. Це питання обговорювалося у понеділок, 11 лютого, в ході виїзної наради, яку провів міський голова Володимир Буряк.

У Запоріжжі триває реконструкція, капітальний ремонт двох важливих для міста шляхопроводів. Один з них розташований на проспекті Металургів, інший - на вулиці Калібровій. Роботи на них виконує одна підрядна організація, що стала переможцем за результатами тендеру.

Якщо на проспекті Металургів реконструкція йде відповідно до графіка, то на вулиці Калібровій ситуація трохи інша. Обіцянку відкрити рух автотранспорту наприкінці грудня - початку січня будівельники не виконали.

Саме тому це питання міський голова Володимир Буряк підняв під час виїзної наради, яка відбулася на проспекті Металургів. Підрядники пояснюють зрив термінів погодними умовами, але така відповідь не влаштувала міського голову.

- Виникає питання, навіщо тоді обіцяли? Ніхто ж у вас не вимагає виконати роботу до конкретної дати. Для мене головне якість. Щоб шляхопровід, міст ще багато років могли обходитися без ремонту. Ви самі назвали терміни, в які не вклалися, - зазначив Володимир Буряк.

В ході обговорення міський голова запропонував підрядникам назвати реальні терміни відкриття руху автотранспорту через шляхопровід на вулиці Калібровій.

- У мене прохання. Якщо називаєте якусь дату, то це повинно бути обґрунтовано, щоб потім знову не посилатися на погодні умови. Підкреслю ще раз, мені не дата потрібна, а якісний результат. Не потрібно мені тут говорити, що зробите все за тиждень, а потім знову не виконаєте, - заявив Володимир Буряк.

В результаті будівельники пообіцяли, що рух автотранспорту через шляхопровід на вулиці Калібровій відкриють через два тижні. Однак відновлення руху трамваїв на цій ділянці доведеться ще почекати, роботи на шляхопроводі також продовжаться.