У Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розповіли про досягнення за 2018 рік

12.02.2019 14:45

Підсумковий захід відбувся на базі міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. На зустрічі були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Пустоваров, начальник управління соціального захисту населення Запорізької міської ради Ольга Полковнікова, начальники управлінь соціального захисту населення по районах міста.

Про надбання Центру за 2018 рік звітувала його директор Людмила Токарєва. Так, за результатами роботи спеціалісти здійснили оцінку потреб у 4094 родин, на облік поставлено 883 родини, які опинились у скрутній життєвій ситуації. Для підтримки таких сімей спеціалісти Центру використовували нові методи роботи, про які розказали на підсумковій зустрічі.

Одним із досягнень у минулому році стало облаштування сенсорної кімнати «Дитяча країна мрій», яка стала номінантом щорічного конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто».

Ознайомившись із результатами діяльності Центру, Анатолій Пустоваров зазначив важливість завдань, які вирішують соціальні працівники, та звернув увагу на необхідність більш ефективного  інформування мешканців міста щодо послуг, якими можна скористуватись у Центрі.