Запорізькі озеленювачі готують дерева до весни

13.02.2019 13:34

Роботи по догляду та утримання зелених насаджень в місті ведуться круглий рік. Зараз фахівці КРБП «Зеленбуд» масово обрізають дерева, готуючи їх до весни та нового періоду зростання і появи листя.

У зимовий період робітники КРБП «Зеленбуд» продовжують доглядати за зеленими насадженнями. Одна з важливих завдань - своєчасно виконати обрізку дерев. З початку року ці роботи ведуться у всіх районах обласного центру на закріплених територіях вулиць, парків, скверів.

Сьогодні «зеленбудівці» виконували обрізку дерев і чагарників по бульвару Шевченка. Після обрізки зелені насадження ростуть з новою силою, а тому необхідно встигнути до весни. Обсяги робіт великі. Роботи ведуться у всіх районах обласного центру.

- На бульварі Шевченка тривають роботи з видалення, обрізки дерев, формування крони чагарників і молодих дерев. Ця робота ведеться з початку року. Заплановано у місті виконати обрізку більше 25 тисяч і видалити близько 900 старих аварійних дерев. Поки дерева ще сплять, роботи триватимуть до середини березня - квітня, початку вегітаційного періоду, - розповів директор КРБП «Зеленбуд» Олексій Анохін.

На сьогодні в місті виконана обрізка близько 12 тис. дерев. Роботи тривають.