В Олександрівському районі відремонтовано внутрішньоквартальні дороги за десятками адрес

18.08.2017 12:35

У 2017 році в Запоріжжі заплановано відремонтувати близько 70 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це близько 100 дворів по всьому місту. Роботи виходять на завершальний етап.

У 2017 році в Запоріжжі заплановано відремонтувати близько 70 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це близько 100 дворів по всьому місту. Роботи виходять на завершальний етап.

Сьогодні в Олександрівському районі фахівці КП «ЕЛУАШ» здають останній об'єкт, з попередньо ззапланованих на цей рік - на ділянці внутрішньодворової території по вулиці Шкільна, 25 залишилося укласти 200 кв. м асфальтобетону. Загальний обсяг відремонтованої дороги близько 1,5 тис. кв. м.

- Загалом у районі виконано ремонт внутрішньоквартальних доріг загальною площею понад 13 тис. кв. м. Було прийнято рішення - приводити в порядок дороги, охоплюючи цілі квартали. Планується що на сесії міської ради, яка відбудеться вже у наприкінці цього місяця будуть виділені додаткові 1,5 млн грн. на виконання робіт по інших об'єктах. Ще близько 1 млн грн. зекономлених коштів також буде спрямовано на ці цілі. До робіт планується приступити вже у вересні, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Також у районі виконуються середні ремонти доріг. Відремонтовано проїжджа частина проспекту Соборного від вулиці Української до Фортечної, та вулиці Першотравневій. Наступна ділянка обсягом близько 10 тис. кв. м - від вулиці Троїцької до площі Транспортної.

Тривають ремонти доріг в приватному секторі Олександрівського району. Дорожники планують виконати роботи по вулиці Жуковського.

Передбачено, що у 2017 році в районі буде відремонтовано 5700 кв. м тротуарів. Роботи виконуються по вулицях Благовіщенській, Покровській, Академіка Амосова, в планах також вулиця Дніпровська. Найближчим часом будуть приведені до ладу тротуари по проспекту Соборному (від вулиці Української до вулиці Фортечної). Роботи планується розпочати у вересні.