Шлюб на один день, рекордний поцілунок та розіграш вечері на двох: запорізьку молодь запрошують яскраво відзначити День закоханих

13.02.2019 14:50

Конкурси, призи та пробний шлюб - такі подарунки до Дня закоханих підготувало управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Міський захід, присвячений найромантичнішому святу, відбудеться 14 лютого на бульварі Шевченка.

Організатори підготували для запоріжців яскраву розважальну програму. Зокрема закоханим пропонується встановити рекорд з кількості пар, що будуть одночасно цілуватись. Також на локації будуть працювати тематична фото-зона та РАЦС, який зареєструє шлюб на один день. Крім того, у програмі свята передбачені розваги та конкурси з розіграшем вечері на двох у одному з ресторанів міста.

Захід відбудеться 14 лютого о 14.00 на бульварі Шевченка. Цього ж дня у Хортицькому відділі державної реєстрації актів цивільного стану вітатимуть молодят. Для закоханих буде працювати фото-локація. Всі пари, які зареєструють шлюб в День закоханих, отримають приємні подарунки від управління по роботі з сім’єю та молоддю.