У Комунарському районі Запоріжжя відбулась нарада з головами квартальних комітетів

14.02.2019 10:25

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району відбулась нарада з головами квартальних комітетів. У заході взяли участь представники районної адміністрації та ТОВ «Вельтум-Запоріжжя».

Під час наради обговорювали питання приведення прибудинкових територій до належного санітарного стану, налагодження роботи з ТОВ «Вельтум-Запоріжжя», а також перевірки своїх даних в реєстрі виборців.

Заступник голови районної адміністрації Лілія Наріженко звернула увагу голів квартальних комітетів на роз’яснювальну роботу щодо дотримання Правил благоустрою на території приватного сектору. Керівники органів самоорганізації населення звернулися з проблемними питаннями, серед яких - освітлення, ремонт доріг, встановлення дитячих майданчиків.

Начальник абонентського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова ознайомила учасників наради з нововведеннями підприємства в роботі з боржниками: введення автодозвонів та вручення попереджень про заборгованість з оплати за вивезення сміття. Надала відповіді на запитання голів квартальних комітетів стосовно перегляду або зміни маршрутів проїзду машин-сміттєвозів.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Олена Верещак звернулась до голів квартальних комітетів з проханням пояснювати мешканцям, як перевірити достовірність інформації щодо своїх персональних даних, внесених до Державного реєстру виборців. Розповіла, як проголосувати на виборах Президента України внутрішньо переміщеним особам та мешканцям окупованих територій, коли і як можна змінити місце голосування.