У Запоріжжі привітали пару, яка однією з перших одружилася в День всіх закоханих

14.02.2019 12:52

14 лютого в Запоріжжі стане на 33 нових сім'ї більше - саме стільки пар розпишуться в міських РАГСах в найромантичніший день у році.

У минулому році в Запоріжжі започаткували хорошу традицію - вітати молодят, які вирішили одружитися в День Святого Валентина.

Сьогодні заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров вручив подарунки парі, яка однією з перших зв'язала себе узами шлюбу в Хортицькому РАЦСі.

- Весілля - це велике свято. Я впевнений, що місто живе та розвивається, коли в ньому створюються нові сім'ї та народжуються нові запоріжці. Ми щиро вітаємо всі пари, які сьогодні одружуються, бажаємо їм щастя, здоров'я та побільше дітей. Бажаю, щоб кожен знайшов свою любов і створив сім'ю, в якій всі будуть щасливі, - підкреслив Анатолій Пустоваров.

Молодята отримали від міської влади побутову техніку. Першій парі, яка одружилася в Хортицькому РАЦСі, також вручили сертифікат на романтичний вікенд у Львові. Іншим молодятам подарували знижку на поїздки на двох від туристичної аґенції. А ще кожна нова сім'я отримала рамки для сімейних фото, фіалки для сімейного щастя та свічки як символ сімейного вогнища.

Нагадаємо, сьогодні о 14.00 на бульварі Шевченка встановлюватимуть рекорд за кількістю пар, які одночасно цілуються.