У Запоріжжі тривають роботи з прибирання доріг і тротуарів

15.02.2019 13:49

Спецтехніка, робітники КП «ЕЛУАШ» упорядковують дороги - проїжджу частину, вздовж бордюрів, закріплені ділянки тротуарів, зупинкові комплекси. Одна з бригад сьогодні прибирає в Олександрівському районі.

Щойно зійшов сніг запорізькі шляховики розпочали прибирання міста. Обсяги робіт великі, необхідно прибрати сміття і відсів, яким посипалися території в зимову негоду. Спецтехніка і робітники КП «ЕЛУАШ» задіяні на дорогах, закріплених ділянках тротуарів та зупинкових комплексів.

Сьогодні одна з бригад прибирає в Олександрівському районі. Працівники  «ЕЛУАШ» підмітають і збирають сміття та відсів у купи, спецтехніка вивозить на полігон ТПВ.

- Виконується комплексне прибирання на вулицях Олександрівській, Тургенєва, Гоголя. Частково наведено порядок на проспекті Соборному. Також в районі виконуються роботи з прибирання листя і гілок. З понеділка розпочнемо вивезення стихійних звалищ, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Роботи з прибирання доріг і тротуарів тривають в усіх районах міста.