Зустріч запорізьких і турецьких ветеранів футболу закінчилася з рахунком 11: 6 на користь запоріжців

19.08.2017 11:10

18 серпня на стадіоні «Славутич-Арена» відбувся товариський матч з футболу між збірними ветеранів Запоріжжя і турецького курортного міста Кушадаси. Запорізькі ветерани футболу здобули впевнену перемогу над турками з рахунком 11: 6.

Виступаючи перед стартом матчу, заступник міського голови Анатолій Пустоваров відзначив, що спорт, і зокрема футбол, є одним з найефективніших чинників для об'єднання людей у світі і розвитку добросусідських відносин.

- Такі товариські зустрічі ветеранів футболу вже стають доброю традицією. Минулого року ветерани запорізького «Металурга» впевнено виступили в товариському матчі ветеранів у Туреччині. Тепер наше місто приймає турецьких гостей, - сказав Анатолій Пустоваров.

Від імені запорізьких ветеранів футболу воротар команди Павло Бовкун подякував міській владі за організацію цього турніру, який допомагає футболістам-ветеранам тримати себе в тонусі і показувати клас.

Незважаючи на «ветеранський» формат, гра була азартною і напруженою, про що свідчить хокейний рахунок 11:6 на користь господарів поля. Після закінчення матчу запорізькі футболісти відзначили хороший рівень гри своїх суперників, адже багато хто з них в минулому виступав за найкращі команди Туреччини.

Турецькі ветерани футболу також ознайомилися з пам'ятками Запоріжжя, а сьогодні, 19 серпня, проведуть ще один матч, в якому зустрінуться зі збірною ветеранів футболу Запорізької області.