У Запоріжжі стартував турнір з настільного тенісу

16.02.2019 15:40

В тенісному клубі «Хорт» розпочалися змагання з настільного тенісу на Кубок імені параолімпійського чемпіона Михайла Попова. Турнір проводиться у місті вже шостий рік поспіль та збирає рейтингових спортсменів з різних міст України.

З початком змагань тенісистів привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він відзначив, що подібні змагання допомагають спортсменам досягати нових висот, вчитися в іменитих спортсменів.

- Будь-який спорт завжди орієнтується на кращих, на кумирів. В історії запорізького настільного тенісу є такий герой – це параолімпійський чемпіон Михайло Попов. І вже вшосте в Запоріжжі проводиться турнір імені цього відомого спортсмена. Я впевнений, що такі турніри допомагають молодим спортсменам, орієнтують їх на досягнення чемпіонів. Завдяки таким рейтинговим змаганням, кількість яких у Запоріжжі постійно зростає, молодь обирає здоровий спосіб життя, все більше хлопців та дівчат приходять до міських секцій та займаються спортом, - розповів Анатолій Пустоваров.

Змагання триватимуть два дні. Підведення підсумків та визначення переможців відбудеться 17 лютого в спортивному комплексі «Хорт».

Для довідки: Михайло Попов – чемпіон параолімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро в командних змагання з настільного тенісу, дворазовий срібний призер чемпіонатів світу та чотириразовий бронзовий призер, також чотириразовий чемпіон Європи.