Для запорізьких багатодітних мам проводять ексклюзивні майстер-класи

18.02.2019 13:05

У Запоріжжі стартував міський проект «Перевтілення» для багатодітних і соціально незахищених матерів. Проект фінансується за кошти міського бюджету та приурочений до Міжнародного жіночого дня. Протягом кількох тижнів запоріжанок чекають ексклюзивні майстер-класи та б'юті-процедури від провідних фахівців.

Міський проект «Перевтілення» проводиться вже третій рік, і з кожним разом він стає все більш масштабним. Цього року надійшло понад 100 заявок на участь, з яких журі відібрало 15 жінок. Учасницями стали багатодітні та соціально незахищені матері з трьома - десятьма дітьми. Протягом кількох тижнів вони братимуть участь у майстер-класах і релакс-заходах, які допоможуть відволіктися від буденності та розслабитися.

Реалізація проекту стартувала сьогодні з кулінарного майстер-класу. Його провів шеф-кухар популярного в Запоріжжі італійського сімейного ресторану. Разом з ним жінки приготували три страви, які можна використовувати в повсякденному житті.

З привітальними словами до жінок звернувся заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Три роки тому напередодні восьмого березня ми задумалися - а як же ще ми можемо показати нашим жінкам нашу повагу, любов та гордість за них. Так і з'явився цей проект. З його допомогою ми хочемо трохи розвантажити багатодітних матерів, помістити їх в атмосферу, де про них дбають, їм готують, їх наряджають. І цим від імені громади ми хочемо сказати їм про те, що їх щоденна праця дуже важлива і необхідна. Адже жінка - це берегиня сімейного вогнища, а сім'я - це найголовніше, - сказав Анатолій Пустоваров.

Крім кулінарного майстер-класу, учасниць проекту чекає йога-терапія, візаж-клас, відвідування салону краси, робота зі стилістом. Підсумки підіб'ють 5 березня. У цей день жінки отримають також цінні подарунки від міської влади.