Навесні в Запоріжжі влаштують багато захоплюючих молодіжних заходів

19.02.2019 16:52

Під час чергової сесії міської молодіжної ради при Запорізькій міській раді було створено проектні комісії з підготовки та проведення молодіжних заходів. Також було підведено підсумки роботи ради за перші два місяці нового року.

Міська молодіжна рада продовжує активно працювати. У найближчих планах - проведення низки молодіжних заходів. Серед них вже відомий фестиваль «Spring Fest», міський турнір з гри «Мафія», організація святкування Дня молоді, проект «Кольорове місто». Сьогодні в ході сесії міської ради створені відповідні проектні комісії, які будуть займатися організацією та проведенням цих заходів.

Також на порядок денний було винесено питання гранатової діяльності молодіжної ради.

- Це питання досить актуальне. Прийшов час, коли необхідно міській молодіжній раді залучати грантові кошти. У нас є свій бюджет, однак ми не працюємо в цьому напрямку. Сьогодні обраний відповідальний за участь молодіжної ради в грантових програмах, - зазначила секретар міської молодіжної ради при Запорізькій міській раді Анна Югріна.

Також в ході сесії молодіжні депутати підбили підсумки роботи за січень-лютий 2019 року, надали звіти постійні комісії з питань спорту фізичної культури та формування здорового способу життя, а також іміджева.