У Запоріжжі продовжують оновлювати сміттєві контейнери

20.02.2019 16:45

У Вознесенівському районі Запоріжжя триває заміна старих сміттєвих контейнерів на нові. Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» за свій рахунок закуповує оцинковані баки європейського зразка та встановлює їх у всіх районах міста. Так, лише у Вознесенівському районі з'явиться близько 200 нових контейнерів.

Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» розпочало оновлення контейнерного парку наприкінці минулого року. На сьогоднішній день працівники підприємства встановили більше 1000 оцинкованих баків єврозразка в усіх районах міста. Вони більш довговічні і практичні в експлуатації. До того ж призначені для нової спецтехніки з заднім типом завантаження ТПВ.

- Ми відмовляємось від старої техніки з бічним завантаженням, продовжуємо встановлювати баки під нові маршрути. Міняємо старі пластикові контейнери, баки без коліс, які не призначені для використання новою технікою. До того ж, нові оцинковані контейенери міцні, довговічні, вони не згорають, не лопаються. Тому в експлуатаціі вони будуть більш практичними, - розповіла начальник відділу логістики підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Наталія Краско.

Заміна баків триває в Вознесенівському районі. Сьогодні нові контейнери з'явились у подвір'ях по вулиці Незалежної України. В місцях їх встановлення будуть їздити сучасні сміттєвози. Для них розроблені нові маршрути, які дозволять прибирати більше об'єктів за коротший час. Далі у фахівців підприємства «Вельтум-Запоріжжя» запланована заміна контейнерів у Дніпровському районі.