Гіди Запоріжжя обговорювали нові тенденції в екскурсійній справі

21.02.2019 15:43

Сьогодні, 21 лютого, відзначають Всесвітній день екскурсовода. З нагоди цього свята в Туристичному інформаційному центрі відбулася зустріч гідів міста, а запрошені гості провели майстер-класи щодо просування туристичних продуктів в Інтернеті та інновацій в екскурсійній справі.

На початку зустрічі заступник міського голови Анатолій Пустоваров вручив подяки та подарунки провідним екскурсоводам Запоріжжя.

- Якщо ми говоримо про туризм, то в першу чергу, згадуємо гідів. Це справжні амбасадори своїх міст, країн, туристичної справи в цілому. Сьогодні ми вшановуємо наших гідів, щоб вони не втрачали натхнення знайомити туристів з нашим містом, закохували в нього. Нехай в усьому світі знають про Запоріжжя та говорять про нього лише хороше, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Також учасники заходу мали нагоду послухати лекцію Володимира Пилипенка, директора туристичного агентства з Чернігова. Він розповів про основні туристичні продукти, які пропонує гостям, та поділився з запорізькими гідами секретами гарних екскурсій.