В Шевченківському районі Запоріжжя обговорили питання медичного обслуговування ветеранів

21.02.2019 16:27

20 лютого на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» у Шевченківському районі відбулася зустріч медичних працівників закладів охорони здоров’я району з головами первинних ветеранських організацій.

В заході взяли участь заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення «ЦПМСД № 2» Вікторія Колодка та заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення «ЦПМСД № 8» Вікторія Чорна, які розповіли ветеранам про зміни в роботі медичних закладів у рамках проведеної медичної реформи. Обговорювалися зміни в роботі сімейних лікарів; важливість підписання декларації з сімейним лікарем.

Заступник головного лікаря з поліклінічної роботи КУ «Міська лікарня № 8» Тетяна Мочалова познайомила ветеранів зі змінами в роботі вузьких спеціалістів. Головний лікар КП «Міська стоматологічна поліклініка № 5» Валентина Шевченко проінформувала про пільгове лікування та протезування зубів для ветеранів. Заступник голови районної адміністрації Зоя Лимарчук звернула увагу ветеранів на важливість підписання декларації з сімейним лікарем протягом лютого-березня 2019 року.

Учасники зустрічі отримали роз'яснення з питань медичного обслуговування, обстеження, реабілітації ветеранів.