Багатодітним мамам Запоріжжя подарували йогатерапію

22.02.2019 14:24

У Запоріжжі продовжує роботу міський проект «Перевтілення» для багатодітних і соціально незахищених матерів. Проект фінансується за кошти міського бюджету та приурочений до Міжнародного жіночого дня. Протягом кількох тижнів запоріжанки відвідають ексклюзивні майстер-класи та б’юті-процедури від провідних фахівців.

Сьогодні 15 багатодітних мам відвідали заняття з йогатерапіі. Протягом двох годин жінки виконували гімнастичні вправи для корекції хребта.

- Йогатерепія корисна не лише для фізичного, але й для духовного здоров'я, для повної внутрішньої гармонії. Але до початку фізичних вправ ми з дівчатками познайомимося, поспілкуємося, цікаво пізнати кожну з них краще. Дуже важливий контакт очей - бачити людину, а не просто дати вправу. Просто вправа - не спрацює, важливо привести до ладу емоційне тіло, - розповіла інструктор з йоги Валерія Житнік.

Організатори проекту сподіваються, що йогатерапія допоможе багатодітним мамам відволіктися від повсякденних турбот і розслабитися.

- Ми включили йогатерапію в програму міського проекту «Перевтілення», бо вважаємо, що медитація дозволить учасницям знайти внутрішній баланс. Іноді дуже важливо залишитися наодинці самому з собою, подумати, помедитувати. Така обстановка налаташовує наших мам на те, щоб відпочити та набратися сил, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Йогатерапія - частина проекту «Перевтілення». Раніше учасниці проекту пройшли кулінарний майстер-клас від провідного запорізького шеф-кухаря. Також жінок чекає консультація стиліста та відвідання салону краси. Підсумки підіб'ють 5 березня. У цей день жінки отримають цінні подарунки від міської влади.

Нагадаємо, міський проект «Перевтілення» проходить третій рік. Цього разу прийшло більше 100 заявок, серед яких для участі відібрали 15 запоріжанок.