Очільник Комунарського району відзвітував про роботу у 2018 році

25.02.2019 17:15

Голова Комунарської райадміністрації Олександр Кузьмін відзвітував перед громадою про роботи, які виконувались у районі у 2018 році, та окреслив плани на поточний рік.

Основну увагу у 2018 році було приділено питанням житлово-комунального господарства та благоустрою району. Проведено ремонт внутрішньоквартальних доріг та проїздів на площі 19,9 кв. м. Поточним середнім та дрібним ремонтом відновлено понад 25 тис. кв. м магістральних вулиць. Окрема увага приділялась дорогам приватного сектору. Виконано асфальтування доріг по вулицях Рязанській, Реконструктивній, Літаковій, відсипано дороги вулиць Аграрної та Сінної.

Триває реконструкція парку Гагаріна. У 2018 році в парку встановлено 76 нових лавок, 35 нових опор для освітлення, замінено на нові 14 ліхтарів, прокладено близько 11,5 тис. кв. м тротуарної плитки.

Значна увага приділялась будівництву дитячих та спортивних майданчиків. На сьогоднішній день в районі 111 дитячих та 41 спортивний майданчики, які забезпечують дозвілля маленьких жителів району.

- Процедури та терміни виконання робіт у поточному році вже визначені. У 2019 році ми продовжимо ремонт внутрішньоквартальних доріг. Запланована 3-тя черга реконструкції парка Гагаріна та проведення проектних робіт щодо реконструкції скверу по вул. Нагнибіди, 11, 11а. Також визначено підрядника, який займеться реконструкцією кінотеатру «Космос», - розповів Олександр Кузьмін.