У Запоріжжі спортсмени змагалися за звання кращих у тріатлоні

19.08.2017 17:10

Сьогодні в Запоріжжі в районі міського Центрального пляжу на Набережній магістралі пройшли XXIV Міжнародні змагання з тріатлону «Кубок Хортиці», присвячені Дню Незалежності України та пам'яті Заслуженого тренера з тріатлону Євгена Ярославовича Романюка. Участь в змаганнях взяли понад 200 спортсменів із Запоріжжя, Києва, Полтави, Харкова, Житомира, Львова та інших міст України.

Організатори заходу - виконавчий комітет Запорізької міської ради, Федерація тріатлону України, Запорізьке обласне відділення Федерації тріатлону України.

Привітати учасників змагань і нагородити переможців прийшов заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Переповнює гордість від того, що в 24 раз у Запоріжжі проходять змагання «Кубок Хортиці», - зазначив Анатолій Пустоваров. - Фактично наше місто стояло біля витоків зародження такого масштабного турніру. Змагання проводяться за підтримки міської влади. Хочу зазначити, що в Запоріжжі проходить багато масштабних спортивних турнірів, це підтверджує статус спортивного міста.

Завтра, 20 серпня, на Набережній магістралі починаючи з 7:30 пройдуть змагання дитячої тріатлон-ліги, командна гонка та інше.