За одну ніч вандали пошкодили лавки та урни у сквері Хортицького району

28.02.2019 11:41

Як повідомляє районна адміністрація Запорізької міської ради, в ніч з 27 на 28 лютого невідомі здійснили хуліганські дії — пошкодили лавки у сквері по проспекту Ювілейному, які тільки нещодавно були встановлені в ході реконструкції.

На жаль, випадки недбайливого ставлення до майна мешканців непоодинокі, деякі люди навмисно пошкоджують чи руйнують усе, що зробили інші для комфортного життя. Районна адміністрація направить лист до Хортицького ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області з проханням звернути увагу на цей випадок вандалізму та внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідування і розпочати розслідування.

Хортицька районна адміністрація звертається до мешканців району, які мають інформацію щодо цього випадку, звертатись до районної адміністрації за телефоном 278- 84-51 (приймальня), 278-81-91 (відділ житлово-комунального господарства). Жителів Запоріжжя закликають берегти рідне місто, цінувати працю міських служб та не руйнувати те, що створюється для привабливості і затишку.