Володимир Буряк проінформував депутатів про підсумки робочого візиту Президента України Петра Порошенка

28.02.2019 15:40

Сьогодні проходить 37-а сесія Запорізької міської ради. До порядку денного було внесено понад 80 питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Міський голова Володимир Буряк у своєму виступі проінформував присутніх про підсумки робочого візиту Президента України Петра Порошенка до Запорізької області.

Міський голова Володимир Буряк на початку сесії зупинився на результатах робочої поїздки Президента України Петра Порошенка до Запоріжжя та Запорізької області.

- Хочу коротко поінформувати про підсумки робочого візиту Президента України. Петро Олексійович Порошенко взяв участь у відкритті Приморської вітроелектростанції. Це важлива подія для Запорізької області. Зокрема у результаті інвестиції у район склали понад 9 мільярдів гривень, - відзначив Володимир Буряк.

Також міський голова акцентував увагу на участі очільника держави у засіданні Ради регіонального розвитку Запорізької області.

- Для мене важливо, що Президент України назвав наш регіон одним з пріоритетних. Крім того, заявив, що мости через Дніпро буде добудовано спільними зусиллями місцевої та державної влади. Також Петро Порошенко згадав про необхідність завершення будівництва пасажирського терміналу запорізького аеропорту. Хочу сказати, що кілька днів тому провів нараду на місці будівництва, поспілкувався з підрядниками. Роботи йдуть згідно з графіком. Сьогодні є всі передумови сказати, що вже цього року термінал буде добудований та введений в експлуатацію, - заявив Володимир Буряк.