Запорізький центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надає фахову психологічну допомогу підліткам та молоді, які мають проблеми з законом

21.08.2017 14:16

Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжує профілактичну роботу з підлітками та молоддю, що мають проблеми з законом, а також співпрацює з психологами у секторах ювенальної пробації.

Зокрема фахівець міського центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді Роман Зенько провів для підопічних графічну бесіду «Мій професійний вибір». Метою заходу було виявити взаємовідносини та зв'язок молодих людей, які перебувають на обліку через проблеми з законом, та їх соціальним оточенням. Цей метод роботи дає змогу учасникам самостійно відображати, інтерпретувати та аналізувати поставлені завдання.

Для психологів та фахівців районного відділу з питань пробації на базі центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено лекційно-тренінгове заняття на тему «Індивідуальний підхід в роботі з клієнтом». З учасниками заходу було опрацьовано методики індивідуальної та групової роботи з клієнтами, які дають можливість максимально якісно надавати соціальні та психологічні послуги, передбачені законодавством.