Проект «Перевтілення» для запорізьких жінок вийшов на фінальну стадію

05.03.2019 14:13

Сьогодні, 5 березня, закінчується тритижневий марафон метаморфоз для 15 запоріжанок, які беруть участь у міському проекті «Перевтілення». Багатодітні та соціально незахищені мами вже відвідали ексклюзивні майстер-класи у провідного запорізького шеф-кухаря, вчилися досягати гармонії тіла та розуму на заняттях з йоги.

Третій етап перевтілення, у салоні краси, – чи не найприємніший. Протягом двох останніх днів учасниці проекту проходили всі необхідні б’юті-процедури в салоні краси «Дежавю». Над їх образами працювали досвідчені перукарі та візажисти.

Багатодітні мами, в яких так мало часу залишається на догляд за собою, були дуже вдячні майстрам за цінні поради. Окрім професійного макіяжу та святкової зачіски, вони отримали консультації щодо укладки, кольору та довжини волосся, дізналися, як підкреслювати свої кращі риси з допомогою декоративної косметики.

Учасниця проекту Вікторія Іванова зізналася, що саме інтерес до б’юті-етапу привів її на конкурс, бо через сімейні клопоти та хворобу багатодітна мама вже давно не знала рук перукаря.

Міський проект «Перевтілення», який вже втретє проводиться в Запоріжжі та фінансується за кошти міського бюджету, має саме таку мету – напередодні свята весни подарувати багатодітним і соціально незахищеним матерям можливість відпочити від буденних справ, зайнятися своїм розвитком і порадіти своєму відображенню в дзеркалі. Цьогоріч заявки на участь подали 100 запоріжанок, серед яких було відібрано 15.

Урочистий фінал проекту відбудеться сьогодні ввечері – «перевтілені» учасниці отримають цінні подарунки від міської влади.