У Комунарському районі Запоріжжя жінок привітали зі святом весни

06.03.2019 12:31

У Комунарському районі Запоріжжя відбулася зустріч керівництва районної адміністрації з членами громадської організації «Районна рада жінок «Довіра».

У заході взяли участь представники жіночих рад підприємств, лікувально-профілактичних установ, навчальних закладів району, а також представники державних організацій і громадських об'єднань Комунарського району.

Учасників зустрічі привітав заступник голови районної адміністрації Володимир Кузьменко.

- Хочу особливо підкреслити високий рівень суспільної активності жінок в Комунарському районі. Всі досягнення влади можливі завдяки вашій активній участі. Ви - уособлення єдності та стабільності в нашому суспільстві, - зазначив Володимир Кузьменко.

Він розповів присутнім про роботу районної адміністрації у 2018 році та про плани розвитку району на поточний рік.

У ході зустрічі Володимир Кузьменко вручив грамоти і квіти кращим представницям жіночого громадського руху, привітав присутніх з Міжнародним жіночим днем, побажав усім здоров'я, добробуту та успіхів в усіх починаннях.

Почесні гості - начальник Шевченківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Мурашко та доцент кафедри політології ЗНТУ Тетяна Ніколаєва, які були запрошені на зустріч, відповіли на актуальні питання сьогодення.