У ПК «Хортицький» сьогодні відбувся святковий концерт

06.03.2019 18:00

У Запоріжжі ПК «Хортицький» відзначає 25 років з дня відкриття. З нагоди ювілею та напередодні свята 8 березня в палаці культури відбувся святковий концерт. Творчі колективи ПК підготували яскраві концертні номери, якими презентували свої досягнення.

На концерт були запрошені найбільш соціально активні жінки Хортицького району, які працюють у сферах медицини, освіти, культури, житлово-комунального господарства тощо.

У заході взяв участь заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Нашому палацу культури 25 років. Чверть століття тут займаються більше тисячі жителів Запоріжжя. Це центр культури. Тут протягом року проходять сотні мистецьких заходів та концертів. Звичайно ж, такі центри культури потрібно підтримувати і розвивати. Ми вже на 1,5 млн грн виконали капітальний ремонт глядацької зали і до кінця року вкладемо ще 3-4 мільйони гривень, щоб палац культури мав естетичний зовнішній вигляд. Уже виділили ці кошти на сесії. Також буде упорядкована територія навколо ПК. У сфері культури, в гуманітарній сфері більшість працюючих - жінки. Напередодні Міжнародного жіночого дня дозвольте сказати, що ми вас дуже любимо і цінуємо. Нехай у вас все буде добре, нехай будуть здорові всі члени ваших родин, нехай все вдається. Зі святом, - сказав Анатолій Пустоваров.

В ході заходу з нагоди Міжнародного жіночого дня жінки Хортицького району були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Привітати хортичанок зі святом весни прийшов і голова райадміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району Олександр Пшеничний.

- Наші найкрасивіші жінки Хортицького району! Сьогодні у нас два свята: ювілей ПК і день 8 березня, що наближається. Дорогі жінки, без вас ми не змогли б зробити нічого. Якщо у нас є ви, у нас з'являється мета і бажання досягати нових звершень. Вітаю вас зі святом! Хочу побажати, щоб ви не знали лиха, щоб завжди поруч було міцне чоловіче плече, удачі всім вам, - сказав Олександр Пшеничний.

Подарунком для присутніх став святковий концерт, у програмі якого - кращі хореографічні постановки, акробатичні та циркові композиції, танцювальні та вокально-інструментальні номери, підготовлені вихованцями Палацу культури «Хортицький».